Onko ihottuma aina allergiaa?

Allergiaoireiden tunnistaminen voi olla vaikeaa ja vaatii usein pitkäjäänteisyyttä.

Erikoislääkärimme Liisa Winterin mukaan oireiden tunnistaminen nimenomaan allergian aiheuttamiksi yliherkkyysoireiksi edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä niin vanhemmilta kuin allergiaa hoitavilta ammattilaisilta. Allergiaoireiden tunnistaminen voi olla vaikeaa senkin vuoksi, että allergiset oireet ilmenevät eri tavoin ja eri puolilla kehoa.

Kaksikielinen asiakaspalvelukeskus perustetaan Porvooseen

Lehdistötiedote 4.3.2019

Mehiläinen perustaa suomeksi ja ruotsiksi asiakkaita palvelevan asiakaspalvelukeskuksen Porvooseen. Keskus tulee työllistämään 7-8 henkilöä ja palvelemaan porvoolaisten asiakkaiden lisäksi valtakunnallisesti Mehiläisen asiakkaita.

Punkkirokotteen aika on nyt

Puutiaisaivotulehdusrokotteella (TBE-rokote) voidaan estää virusperäiseen puutiaisaivotulehdukseen sairastuminen. Rokote ehkäisee noin yhdeksän puutiaisaivotulehdustartuntaa kymmenestä. Rokotteen ottaminen on tarpeen varsinkin heille, jotka oleskelevat viikkoja tai kuukausia taudin esiintymisalueilla sekä liikkuvat paljon luonnossa. Rokote voidaan antaa jo 1 vuotta täyttäneille, mutta alle 7-vuotiaat sairastuvat harvoin ja silloinkin yleensä lievin oirein. Asiaa tunnetaan kuitenkin huonosti ja pienilläkin lapsilla on diagnosoitu. 

Kattavat kuvantamisenpalvelut lääkärikeskuksessa

Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskuksessa 1 krs. palvelee kuvantaminen.Kuvantaminen tarjoaa kattavat ja korkealaatuiset röntgen- ja kuvantamispalvelut.
Röntgenkuvauksiin voi tulla lääkärin lähetteellä myös ilman ajanvarausta, mutta jos haluaa välttyä jonottamiselta, ajanvaraus kannattaa tehdä etukäteen.
Mammografiaan, luuntiheystutkimuksiin ja ultraäänitutkimuksiin tarvitaan lääkärin lähete ja ajanvaraus.

Mehiläisen kuvantaminen tarjoaa monipuolisia tutkimuksia niin yksityis- kuin työterveyshuollon asiakkaille. Kuvantamistutkimuksia ovat

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen paras voimavara

Työntekijöiden terveyteen satsaaminen palautuu moninkertaisena takaisin. Terveyspalvelu ovat myös kilpailuetu, joilla voi houkutella osaajia ja pitää kiinni hyvisät työntekijöistä.

Hyvinvoiva työntekijö on tuottoisa työntekijä, Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskuksen työelämäpalvelujen palvelupäällikkö Kaisa Haapanen sanoo.

 

Lue Itäväylässä ke 12.12 julkaistu artikkeli (s. 22) kokonaisuudessaan: 

https://www.lehtiluukku.fi/lehti/itavayla/_read/12.12.2018/199425.html

 

Porvoon Lääkärikeskuksesta Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus

Porvoon Lääkärikeskuksen nimi muuttuu 2.1.2019, kun siitä tulee Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus. Uudella nimellä toimiva lääkärikeskus tarjoaa asiakkailleen entistä laajemman valikoiman terveyspalveluita.

Porvoon Lääkärikeskus ja Porvoon Röntgen liittyivät osaksi Mehiläistä 25.6.2018 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Nyt lääkärikeskuksen nimi muuttuu, ja asiakkaiden palvelut laajenevat.

Mehiläinen Porvoo ja Porvoon Lääkärikeskus yhdistyvät 2.1.2019

Porvoon keskustan Mehiläisen (Rauhankatu 29) toiminta siirtyy 2.1.2019 alkaen Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskuksen tiloihin. Ensi vuonna kaikki Porvoon keskustan Mehiläisen palvelut (työterveys, lääkärikeskus, laboratorio, fysioterapia) jatkuvat Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskuksessa, osoitteessa Näsin Koulukatu 2.

Aukioloajat vuodenvaihteessa

 

 

 

Joulukuu 2018          

             

Ma 31.12         klo 8-14          *Uudenvuodenaatto      

Ti 1.1                Suljettu          *Uudenvuodenpäivä  

 

Tammikuu 2019

 

Pe 4.1                klo 8-17         

La 5.1                 Suljettu             

Su 6.1                 Suljettu            

Voiko lääkärissä käyminen olla lapsista elämys?

Perhe Hvilstafeldt on käynyt Porvoon lääkärikeskuksessa siitä lähtien kun he 12 vuotta sitten muuttivat Helsingistä Porvooseen.

Vuosien varrella perheen lapsista on tullut tuttu näky vastaanotolla.
"Olemme kanta-asiakkaita ja täällä käyminen on meille jonkinlainen elämys" kertoo perheen äiti Marianne Falck-Hvilstafeldt. 

Lue Itäväylässä ke 7.11 julkaistu artikkeli (s. 10) kokonaisuudessaan: https://www.lehtiluukku.fi/lehti/itavayla/_read/12.9.2018/190930.html

Varaudu influenssakauteen!

Kausi-influenssarokotteet nyt saatavilla
Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskuksessa!

Ajanvaraus

Varaa aikasi rokotukseen puhelimitse numerosta 019 5211 500. Rokotukset hoidetaan ajanvarauksella alla mainittuina aikoina:

Maanantai-torstai      klo 9.00–16.00
Perjantai                     klo 9.00–15.00

Hinta on 33,50 € (sisältäen sekä pistämisen että rokoteaineen).

Työterveyshuollon asiakkaat voivat olla rokotusasioissa yhteydessä omaan työterveyshoitajaansa.

Uutta! Lasten ja nuorten psykologipalvelu

Uusi psykologi Marie Sund aloittaa vastaanottonsa lauantaisin Porvoon Lääkärikeskuksessa. Lue Marien esittelyteksti alla:

Olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija. Lapsen eri kehitysvaiheet saattavat herättää erilaisia kysymyksiä ja huolia, joihin lapsi tai nuori itse, vanhempi tai koko perhe tarvitsevat tukea. Minun puoleeni voit kääntyä, jos sinua huolestuttaa lapsesi mieliala, käyttäytyminen tai kehitys.