Ajanvarauksen ohjeistus

Voit varata ajan tutulle lääkärille tai terapeutille joko puhelimitse tai internetajanvarauksen kautta. Jos haluat lisätietoa palveluistamme, ota yhteyttä puhelimitse 019 5211 500.

Jos henkilötietosi tai yhteystietosi ovat muuttuneet, otathan yhteyttä puhelimitse. Vastaanottoaikoja ei voi varata tai perua sähköpostitse.

Lauantaisin ja sunnuntaisin voit tulla vastaanotolle myös ilman ajanvarausta. Huomioithan, että voit joutua odottamaan vuoroasi jonkin aikaa.

Yksityisasiakkaille:

Ajanvaraus puhelimitse myös Mehiläisen ajanvarauksen kautta 010 414 00 (ma-su klo 6-22) tai verkkoajanvarauksen kautta https://ajanvaraus.mehilainen.fi/

Puhelun hinta:

Soitto 010-alkuiseen yritysnumeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä 0,0835€/puhelu + 0,1669€/min (sis. alv). 

Varatun ajan voi peruuttaa myös soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,084 €/min.

Jonotus on maksullinen.

 

Terveystarkastukset, toimenpiteet ja todistukset

Terveystarkastus-, toimenpide- ja todistusaikoja voit varata puhelimitse numerosta 019 5211 500. Voit myös olla yhteydessä suoraan omaan työterveyshoitajaasi soittoajalla ma–pe klo 12.30–13.00. Katso työterveyshoitajien yhteystiedot.

Maksusitoumusasiakkaat

Askolan kunnan maksusitoumuksen käyttäjät voivat varata aikoja puhelimitse numerosta 019 5211 500. Muista ottaa Kela-kortti ja maksusitoumus mukaan, kun tulet vastaanotolle.

Esteen sattuessa

Esteen sattuessa pyydämme sinua perumaan aikasi puhelimitse tai internetin kautta viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Huomioithan, että sähköpostitse ei ole mahdollista varata eikä perua vastaanottoaikoja.

Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä normaalin käyntimaksun.

Saapuminen vastaanotolle

Saapuessasi voit ilmoittautua joko aulassa olevan sähköisen ilmoittautumislaitteen avulla tai asiakaspalvelun henkilökunnalle. Muistathan ottaa Kela-korttisi mukaan. Kela-korvaus vähennetään loppusummasta ennen maksua, kun sinulla on Kela-kortti mukanasi.

Varaa aikasi

Varaa aikasi