YritysMehiläinen

Kaikilla Mehiläisen asiakasyrityksillä ja -organisaatioilla on käytössään työterveyspalvelusopimukseen sisältyvä YritysMehiläinen-verkkopalvelu. YritysMehiläinen on ensisijaisesti henkilöstöhallinnon ja yritysjohdon työkalu, jonka avulla käsitellään työterveysyhteistyöhön liittyvää tietoa. Verkkopalvelun etusivulta saa nopeasti kokonaiskäsityksen viimeisimmistä tapahtumista. YritysMehiläisen ansiosta kaikki työterveysyhteistyöhön liittyvä dokumentaatio löytyy jatkossa yhdestä paikasta ja tietojen etsintä on helppoa kätevän hakutoiminnon avulla.

Asiakasorganisaatiot voivat lisätä sisäiseen intranetiinsä linkin YritysMehiläisen erilliseen toimenpide- ja dokumenttimoduuliin, jonka kautta palkkahallinto pääsee lisäämään uusien työntekijöiden tietoja, esimiehet syöttämään ulkopuolisten tahojen myöntämien sairauslomatodistusten informaatiota sekä työntekijät merkitsemään omailmoitteisia sairauspoissaoloja. Tiedot kohdistetaan tiedonsyöttäjän henkilötunnuksen avulla, eikä linkki salli tietojen katselua. Uusi palvelu on myös tietoturvan kannalta iso harppaus eteenpäin, koska mitään tietoja ei tarvitse enää lähettää sähköpostitse.

Reaaliaikaisia raportteja

YritysMehiläisen kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota raportointiin ja sen entistä parempaan hyödyntämiseen. Verkkopalvelussa käyttäjä pystyy itse luomaan haluamiaan raportteja ja seuraamaan reaaliaikaisesti esimerkiksi sairauspoissaoloja, diagnoosijakaumia ja työterveyssopimuksen kustannuksia.
- YritysMehiläinen on ennen kaikkea tärkeä työkalu henkilöstöhallinnolle, joka pystyy nyt raportoimaan johdolle entistä paremmin työterveysyhteistyön kustannuksista ja  vaikuttavuudesta. Raportit antavat konkreettista tietoa siitä, mihin suuntaan yhteistyötä kannattaa kehittää ja mihin kohdistaa investointeja. Ossi Laukkanen, Mehiläinen Oy, johtaja sähköinen liiketoiminta

Kirjautuminen

KIRJAUDU palveluun tästä

Tiedustelut

Lisätietoa antaa asiakkuuspäällikkö Mia Virta, 050 5966 240 tai mia.virta@mehilainen.fi