Työterveys

Yhdessä hyvä tulee

Porvoon Lääkärikeskus tarjoaa työterveyshuollon palveluita yrityksille ja yrittäjille. Palvelujen sisältö suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden, tavoitteiden ja tarpeiden mukaan yhdessä työterveyshuoltomme asiantuntijoiden kanssa. Työterveyshuollon palvelut jaetaan lakisääteiseen työterveyshuoltoon ja työterveyspainotteiseen sairaanhoitoon.

Yhteistyö työkyvyn tukena

Työterveyshuollossa keskeistä on työkyvyn ylläpitäminen, sairauspoissaolojen hallinta sekä työhyvinvointiin liittyvät palvelut. Asiakasyritysten kanssa sovitaan yhdessä tavoitteet ja mittarit työterveyshuollon vaikuttavuuden seurantaan. Työterveyshuollon yhteistyö Porvoon Lääkärikeskuksen muiden yleis- ja erikoislääkäreiden kanssa takaa nopean ja tehokkaan hoidon.

Lähetä tarjouspyyntö

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä

Yrittäjät

Yrittäjä itse on oman yrityksensä tärkein tekijä. Työterveyshuollon tärkeimpänä tavoitteena on pitää yrittäjä työkuntoisena ja terveenä.

Lue lisää

Yritykset

Työterveyshuoltomme tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille monipuolisia terveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluita suomeksi ja ruotsiksi.  

Lue lisää

Maatalousyrittäjät

Porvoon Lääkärikeskus tarjoaa räätälöityä työterveyshuoltoa myös maatalousyrittäjille, palvelu sisältää mm. maatilakäynnin ja terveystarkastuksen.

Lue lisää

Työnantajan Extranet