Porvoon Lääkärikeskus

Vuonna 1972 perustettu lääkärikeskus tarjoaa monipuolisia, korkealaatuisia ja jatkuvasti ajantasaisia terveydenhuoltopalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille.

Perinteikäs Porvoon Lääkärikeskus liittyi kesällä 2018 osaksi Mehiläinen-konsernia: entistä enemmän tavoitettavissa Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus. Porvoon Lääkärikeskuksen paikallinen osaaminen ja kaksikielinen asiakaspalvelu jatkuvat ennallaan tutussa osoitteessa, Näsin koulukatu 2.

Meillä työskentelee noin 80 lääkäriä: kokeneita yleislääkäreitä sekä useiden erikoisalojen edustajia. Palvelutarjontaamme täydentävät noin 15 muuta ammatinharjoittajaa: fysioterapeutteja, hieroja, kuulontutkija, puheterapeutti sekä seksuaali- ja psykoterapeutteja. Henkilökuntaamme kuuluu 38 terveydenhuollon ammattilaista ja taloushallinnon henkilöä.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta, joka auttaa parantamaan palveluamme. Toimialueemme edelläkävijänä haluamme osaamisellamme ja erinomaisella palvelulla edistää asiakkaidemme terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia.

Porvoon Lääkärikeskuksen kaikille terveydenhuoltopalveluille on myönnetty ISO 9001-2008 -sertifikaatti.

Potilasasiamiehenä toimii vastaava hoitaja Marina Vuorela.

Arvot

Ammattiosaaminen. Ylläpidämme henkilöstön osaamista sekä tuemme jokaisen kehittymistä.

Palvelualttius. Kuuntelemme asiakkaan toiveita, sillä hänen etunsa on asiakaspalvelumme päätavoite. Palvelemme joustavasti ja ystävällisesti.

Inhimillisyys. Kohtelemme jokaista asiakasta kunnioittavasti ja huolehdimme hänestä kokonaisvaltaisesti. Pyrimme palvelemaan jokaista omalla äidinkielellään ja tasavertaisesti mahdollisuuksien mukaan.

Luotettavuus. Huolehdimme asiakkaan tietosuojasta ja käsittelemme potilastietoja luottamuksellisesti. Kohtaamme asiakkaan puolueettomasti ja pidämme lupauksemme.

Varaa aikasi

Varaa aikasi