Företaget

År 1972 grundade Borgå Läkarcentral erbjuder mångsidiga, högklassiga och kontinuerligt aktuella hälsovårdstjänster till privatpersoner, företag, kommuner och föreningar.

Traditionella Borgå Läkarcentral sammanslogs på sommaren 2018 med Mehiläinen koncernen; allt mer tillgängligt Mehiläinen Borgå Läkarcentral. Borgå Läkarcentrals lokala kunnande och tvåspråkiga kundbetjäning fortsätter som förut på bekanta adressen, Näse skolgatan 2.  

Hos oss arbetar ca 80 läkare; erfarna allmänläkare samt andra specialläkare som representerar ett flertal olika specialområden. Vårt tjänsteutbud kompletteras av andra skickliga yrkesutövare; fysioterapeuter, en massör, sexual- och psykoterapeuter samt en hörselundersökare. Till personalen hör 38 yrkeskunniga personer inom hälsovården.

Vår verksamhet är kundbaserad. Vi följer regelbundet upp våra kunders belåtenhet och samlar aktivt kundfeedback, på basen av vilken vi förbättrar vår service. Företagets mål är ekonomisk lönsamhet - Att vi kan erbjuda tillräckliga resurser för fortsatt utveckling, bättre kundbetjäning samt för personalens välbefinnande och kompetens.

Ett ISO 9001-2008 certifikat har beviljats för alla hälsovårdstjänster vid Borgå Läkarcentral.

Som patientombudsman fungerar Borgå Läkarcentrals ansvariga skötare Marina Vuorela.

Företagets värderingar

Yrkesskicklighet. Vi upprätthåller personalens kompetens samt stöder var och ens utveckling.

Tjänstvillighet. Vi lyssnar på kundens önskemål. En service som är till kundens fördel är det huvudsakliga målet för vår kundbetjäning. Målet är att betjäna flexibelt och vänligt.

Medmänsklighet. Vi bemöter varje kund med respekt och tar hand om honom/henne i sin helhet. Vi strävar till att betjäna alla jämlikt och på eget modersmål.

Pålitlighet. Vi har hand om kundens sekretess och hanterar alla patientuppgifter konfidentiellt. Vi bemöter kunden neutralt och håller våra löften.

 

Interaktiv broschyr

http://www.iesite.fi/porvoonlaakarikeskus/

 

Boka tid

Boka tid