Massage

Klassisk massage passar alla. Massage hjälper då nacken, ryggen eller axlarna är styva. Många som lider av huvudvärk och migrän finner massage som en form av lättnad. Massage är en omfattande vårdform för avslappning och förebyggande av muskelstelhet. När man är avslappnad ökar koncentrationsförmågan och blodet i kroppen cirkulerar bättre.

Graviditets- och babymassage

Graviditetsmassage är avslappnande och underlättar moderns tillvaro under graviditeten. Under graviditeten kan det förekomma olika muskelstelheter, kramper, åderbråck eller axel- och nackspänningar samt ryggbesvär. Dessa besvär kan åtgärdas med avslappnande graviditetsmassage.

Under babymassagetimmen får man råd om möjliga magproblem eller kolik och dess vård samt uppleva den positiva inverkan beröring och massage har på babyn. Meningen med babymassage är inte muskelmassage, utan aktiveringen av hudens nerver genom mjuk beröring och massage. Det viktigaste under babymassagetimmen är interaktionen med babyn, inte massagen i sig.

Babymassagen är menad för alla familjer, inte bara för barn med magproblem, och har som mål att fördjupa bandet mellan föräldrarna och babyn.

Babymassage ges åt barn över 3 veckor. Under babymassage-kursen lär man sig grunderna i babymassage och man får med sig massageanvisningar som kan utövas hemma. Båda föräldrarna är hjärtligt välkomna med.

 

Boka tid

Förfrågningar och tidsbokning

Koulutettu hieroja Minna Hyypiä
019 5211 500
minna@hierontaporvoo.fi

Boka tid

Förfrågningar och tidsbokning

Koulutettu hieroja Minna Hyypiä
019 5211 500
minna@hierontaporvoo.fi